You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас


Изключително разнообразие от мебели и мебелни модули собствено производство!

Дейността на мебелна фабрика „НОВ ДОМ” е свързана с производството и продажбата на корпусна мебел, мека мебел и матраци които се предлагат предимно в собствените магазини на фирмата. Търговска верига „НОВ ДОМ” предлага широк спектър от изделия - мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане. За да улесним своите клиенти, създадохме и онлайн магазин за мебели, чрез който може да разгледате всички артикули в нашия каталог за мебели и обзавеждане, да направите онлайн поръчка на мебели и да платите бързо и лесно желания от Вас продукт или да се консултирате с наш специалист. Базата на Мебелна Фабрика "НОВ ДОМ" се простира на площ от над 6 хил. кв.м.. През последните години са направени огромни инвестиции с цел да се постигне възможно най-високо ниво на обслужване. Това влючва цялостно обновяване на производствените помощения и демонстрационните помещения, както и привличането на млад и компетентен персонал от продавач консултанти, които ще обърнат внимание на всички ваши желания и ще се постараят да ги удовлетворят. Продукцията на Търговска верига „НОВ ДОМ” се отличава с неповторим дизайн и стил - плод на работата на собствените дизайнерските и конструктивни отдели, а също така и на тези на други утвърдени производители. Основната цел на фирмата, както до сега така и за в бъдеще, е да радва непрестанно своите клиенти с нови модели, добро качество и достъпни цени.


45
Над 45 магазина в цялата страна.
200
Над 200 души екип.
30
Над 30 години опит.Информация


За удобство на клиента

Ние мислим за вашето удобството. Нашите продукти са снабдени със звездна оценка, която трябва да помогне на колебливите купувачи да вземат решение. Нещо повече, можете да търсите в нашия сайт, ако знаете какво точно търсите или използвате куп различни филтри, които значително ще спестят вашето време и усилия.

Доставка до всички региони

Ние доставяме нашите стоки до всички градове. Независимо къде живеете, вашата поръчка ще бъде изпратена навреме и ще бъде доставена до вратата ви или до всяко друго място, което сте посочили. Пакетите се обработват изключително внимателно, така че поръчаните продукти ще ви бъдат предоставени в безопасност и стабилност, точно както очаквате.

Най-високо качество на продуктите

Ние гарантираме най-високото качество на продуктите, които продаваме. Няколко десетилетия успешна работа и милиони щастливи клиенти ни оставят сигурни в това. Освен това всички продукти, които продаваме, преминават през задълбочен контрол на качеството, така че несъответствието на характеристиките не може да избяга от очите на нашите професионалисти.


Промоция