You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Кухненски ъгли

Кухненски ъгли

Ние изработваме всеки детайл с полагането на много ръчен труд, което е синоним на високо качество и голяма прецизност

Налични опции

Кухненски ъгъл Ани 2Разтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледат..
289лв.
Кухненски ъгъл Ани 3Разтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледат..
289лв.
Кухненски ъгъл Ани 4Разтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледат..
369лв.
Кухненски ъгъл БариРазтегателен;С функция за сън;Ракла за багаж;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледате..
289лв.
Промо
-19%
Кухненски ъгъл Бари 2Разтегателен;С функция за сън;Ракла за багаж;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледа..
289лв. 361лв.
Кухненски ъгъл ВанесаРазтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Опция за корекция на размера !Цветови комбинации: Запитване! Може да разгледа..
539лв.
Промо
-21%
Кухненски ъгъл Ванеса 1Разтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Цветови комбинации: Запитване!Опция за корекция на размера ! Може да разгле..
579лв. 742лв.
Промо
-17%
Кухненски ъгъл ВитоРазтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Цветови комбинации: Запитване!  За да бъде оптимално удобен всеки модел мека..
609лв. 739лв.
Промо
-25%
Кухненски ъгъл Вито 1Разтегателен;Ракла за багаж;С функция за сън;Цветови комбинации: Запитване!  За да бъде оптимално удобен всеки модел ме..
609лв. 812лв.
Промоция