You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Холни маси
Промо
-25%
 Холна маса БалинКомпактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в фирмените магазини на Мебелна Фабрика НОВ ДОМ Ямбол и на са..
209лв. 279лв.
 Холна маса Д-79Холна маса Д-79 е изработена от хромирана стомана и стъкло. Компактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в ..
120лв.
  Холна маса ДаянаКомпактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в фирмените магазини на Мебелна Фабрика НОВ ДОМ Ямбол и..
409лв.
 Холна маса НедаКомпактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в фирмените магазини на Мебелна Фабрика НОВ ДОМ Ямбол и на сай..
479лв.
Промо
-25%
Маса Аванс с повдигащ механизъм Холна маса Аванс е с изцяло ръчна изработка. Освен, че е разтегателна, маса Аванс може да се регулира и на в..
259лв. 346лв.

Налични опции

Промо
-30%
Маса Венус с повдигащ механизъмХолна маса Венус е с изцяло ръчна изработка. Изработена е от масив и плот от МДФ с естествен дъбов фурнир. Освен, ..
549лв. 785лв.
Промо
-20%
Повдигаща разтегателна маса МагнолияИзработена е от ЛПДЧ и орнаменти от МДФ . Освен, че е разтегателна, маса Магнолия може да се регулира и на  3..
299лв. 374лв.
Холна маса D- 186 Малка холна масичка, изработена с два стъклени плота, стоящ върху четири, метални тръбни крака. Моделът се предлага с плотове в ч..
83лв.
Холна маса AбиХолна маса Аби е елегантна и красива ниска маса, изработена от закалено стъкло и декорации по краката. Изключително стилна и мобилна хол..
112лв.
Промоция