You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Холни маси
 Холна маса Д-79Холна маса Д-79 е изработена от хромирана стомана и стъкло. Компактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в ..
101лв.

Налични опции

Промо
-30%
Маса Вега с повдигащ механизъмХолна маса Вега е с изцяло ръчна изработка. Изработена е от масив и плот от МДФ с естествен дъбов фурнир. Освен, че..
439лв. 629лв.
Промо
-20%
Ново
Повдигаща разтегателна маса МагнолияИзработена е от ЛПДЧ и орнаменти от МДФ . Освен, че е разтегателна, маса Магнолия може да се регулира и на  3..
299лв. 374лв.
Холна маса D- 186 Малка холна масичка, изработена с два стъклени плота, стоящ върху четири, метални тръбни крака. Моделът се предлага с плотове в ч..
78лв.
Промо
-25%
Холна маса EлвираХолна маса Eлвира е подходяща е за обзавеждане на хол или всекидневна. Основата е изработена от МДФ и хромиран метал, в цветове ..
118лв. 159лв.
Холна маса AбиХолна маса Аби е елегантна и красива ниска маса, изработена от закалено стъкло и декорации по краката. Изключително стилна и мобилна хол..
96лв.
Холна маса АлбaКрасива и елегантна холна маса за дневна, изработена от закалено стъкло, хромиран метал и еко кожа с четири броя практични табуреткиЕле..
378лв.

Налични опции

Холна маса Алегро Холна маса Алегро се произвежда от масив и е с класически дизайн. Конструкцията е здрава и стабилна. Предлага се в цвят кл..
142лв.
Холна маса АмандаХолна маса Аманда се произвежда от масив и мдф и е с класически дизайн. Конструкцията е здрава и стабилна. Предлага се в цвят ор..
219лв.
Промоция