You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Секции

Секции

    Нашите секции ще внесат търсения стил и уют във всяко жилище. Нашите специалисти могат да превърнат и най-нестандартното пространство в красив и практичен дом.

 

Промо
-20%
Модулна секция АмелияХолна секция Амелия е изработена от съвременни материали, комбинация от качествено ПДЧ, които и придават здравина и стабилност. Р..
539лв. 674лв.
Модулна секция АсяЦветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са с ДДС...
299лв.
Модулна секция Балин  се състои от тв шкаф , полица, висока витрина и ниска витрина . Колекцията е изящна и в най-малкия детайл като се обръща вн..
969лв.
Модулна секция ВизажЦветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са с ДДС...
999лв.
Промо
-30%
Модулна секция ВиолетаЦветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са с ДДС...
349лв. 499лв.
Промо
-30%
Модулна секция КонгаLED осветлениеЦветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са ..
739лв. 1,056лв.
Промо
-30%
Модулна секция ЛеяМодулна секция Лея е подходяща за всеки дом,тя ще ви впечатли със своите компактни размери и страхотно разпределение на всеки един м..
269лв. 385лв.
Модулна секция МоникЦветови комбинации: Запитване!LED осветлениеМебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са ..
349лв.
Промо
-35%
Модулна секция НоваПредставяме ви нашето ново предложение от богатата гама продукти на мебелна фабрика НОВ ДОМ Ямбол Ще ви  зненада с атрактивна ..
649лв. 999лв.
Промоция