You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Трапезна маса 1517

  • Код на продукта: 02250
  • Наличност: В наличност
379лв. 542лв.
купи на изплащане
12 x 36.95 лв.
12 x 37.31 лв.

иконка на телефон - позвъни на mebelinovdom.com Телефон за поръчки: 0878 79 62 63

иконка на телефон - позвъни на mebelinovdom.com Телефон за поръчки: 0879 45 37 85

иконка за безплатна доставка от mebelinovdom.com

Трапезна маса 1517

  • Трапезна маса 1517 е изчистен модел маса за хранене с възможност за разтягане и лесна поддръжка. Закалената стъклена повърхност се отличава с висока якост на механичен натиск и удар. Стабилната метална конструкция е изцяло прахово боядисана и съответства елегантно с цвета на плота. Благодарение на механизма за разтягане имате възможността да увеличавате при нужда площта на масата чрез плавно изтегляне на два допълнителни плота от двете страни. По този начин безпроблемно ще настаните непредвидените си гости. Краката на трапезна маса 1517 завършват с тапички, които предпазват пода от надраскване и допринасят за по-добрата нивелация.
  • Краката на тази изящна трапезна маса са прахово боядисани в цвета на плота, като създават усещането за завършен вид и внасят нотка на изискан стил във вашата трапезария. Те са достатъчно здрави, за да можете спокойно да разчитате на стабилността на вашата трапезна маса. Отдолу са снабдени с тапички, които няма да позволят да издраскате паркета, при преместване. Можете да нивелирате масата в зависимост от настилката, за да стои максимално стабилно.
  • Разтегателната маса разполага с лесен за ползване механизъм за разтягане, с който ще увеличите използваемата ѝ площ, като я превърнете в кръгла маса. Тя се разтяга двустранно, с два странични плота, които се изтеглят изключително лесно и бързо. Стабилността на допълнителните плотове е гарантирана с четири опорни точки, в които са захванати. Сгъването става по същия лесен и бърз начин. Механизмът за разтягане е метален, за да издържи безпроблемна експлоатация дълги години.

Размери
Размери:Размери: Маса: 120-200/83/77 см. Материал:Закалено стъкло Материал:крака:Метал прахово боядисан дебелина плот:10 мм Цвят:черен
Обща оценка 0
Напишете оценка
Забележка: HTML не се превежда!
    Зле           Добре
Тест за сигурност
captcha


Поръчай то магазин от mebelinovdom.com    плати при доставка от mebelinovdom.com    купи на изплащане от mebelinovdom.com

Бърза поръчка
Име:
Телефон:

Купи сега
Промоция