You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Гардероби

Гардероби

Нов сезон, нови стилове и тенденции, като всеки сезон ще сме с нови идеи ...

Гардероб с огледало 3DМебелите се предлагат на изплащане. Доставка до всяка точка на България. Всички цени са с ДДС...
435лв.
Гардероб Далас Гардероб Далас е модел, които се харесва много силно от истинските ценители на класическата визия със стилни линии на изработка и е..
592лв.
Промо
-30%
734лв. 1,049лв.
Гардероб КласикМодулна система Класик е съставена от стилни и елегантни модули, изработени от висококачествени и надеждни материали.Декорациите от изк..
734лв. 1,049лв.
Промо
-25%
897лв. 1,199лв.
Гардероб Лена Ето това се казва голям и просторен модел! Той е част от модули за спалня Лена! Притежава комбинирано вътрешно разпределение - от л..
897лв. 1,199лв.
Промо
-5%
Гардероб Миди с огледалоЦветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Всички цени са с ДДС. ..
179лв. 189лв.
Промо
-20%
Двукрилен гардероб Дъб Сонома ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ЕДИНСТВЕНО ПРИ ПОКУПКА ОНЛАЙН! Цветови комбинации: Запитване! Мебелите се предлагат на изплащане. ..
119лв. 149лв.
Промо
-16%
Двукрилен гардероб ПРОМО - Дъб СономаЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ЕДИНСТВЕНО ПРИ ПОКУПКА ОНЛАЙН! НАЛИЧЕН В ЦВЯТ - ДЪБ СОНОМА Цветови комбинации: Запитване! Меб..
99лв. 119лв.
Двукрилен гардероб с огледало Гардеробът е с надстройка Мебелите от масив се предлагат сглобени Мебелите се предлагат на изплащане. Доставка до вс..
319лв.
Трикрилен гардероб Дъб СономаЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ЕДИНСТВЕНО ПРИ ПОКУПКА ОНЛАЙН!Цветови комбинации: Запитване!Доставка до всяка точка на България.Всички ц..
189лв.
Промоция