You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Промо
-35%
 Геймърски стол Стивън 1Геймърският стол Cтивън 1 е за тези, които обичат да се открояват и често намират стандартното за скучно. Той е не само и..
179лв. 276лв.
Промо
-23%
99лв. 130лв.
Офис стол КатяОфис стол Катя е удобен работен стол, с ергономична седалка и облегалка, изработен от плътна дамаска, с полипропиленова база и подлакътн..
99лв. 130лв.

Налични опции

Промо
-35%
Офис стол МоникаОфис стол Моника се отличава с класически дизайн, комфорт, практичност, функционалност и стабилност Облицован е с висококачествена дам..
99лв. 153лв.

Налични опции

Промо
-35%
Посетителски стол АлексПосетителски стол Алекс е елегантен здрав стол, изработен от качествена еко кожа. Седалката и облегалката са меки и широки, а к..
43лв. 67лв.

Налични опции

Промо
-35%
Посетителски стол КапитолияПосетителски стол Капитолия е стилен и комфортен офис стол. Изработен е от ефектна комбинация от еко кожа и хром. Посе..
199лв. 307лв.

Налични опции

Промо
-35%
Посетителски стол РениСтол Рени е елегантен здрав стол, изработен от плътна висококачествена дамаска. Седалката и облегалката са меки и широки, а крак..
39лв. 60лв.

Налични опции

Промо
-35%
Посетителски стол СисиПосетителски стол Сиси е стабилен и представителен стол от мека еко кожа и хромирана основа.Посетителски стол Сиси е изработен о..
229лв. 353лв.
Промо
-35%
Президентски офис стол КомфортПрезидентският офис стол Комфорт е удобен модел с изчистена визия. Той притежава меки подлакътници, газов амортисьор з..
189лв. 291лв.
Президентски офис стол МаксиПрезидентският офис стол Макси е практичен и стилен модел с висока и удобна облегалка. За изработката му са използван..
149лв.
Промоция