You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Офис столове
Промо
-16%
 Геймърски стол Стивън 1Геймърският стол Cтивън 1 е за тези, които обичат да се открояват и често намират стандартното за скучно. Той е не само и..
249лв. 299лв.
Офис стол КатяОфис стол Катя е удобен работен стол, с ергономична седалка и облегалка, изработен от плътна дамаска, с полипропиленова база и подлакътн..
149лв.

Налични опции

Промо
-10%
Посетителски стол АлексПосетителски стол Алекс е елегантен здрав стол, изработен от качествена еко кожа. Седалката и облегалката са меки и широки, а к..
89лв. 99лв.

Налични опции

Посетителски стол КапитолияПосетителски стол Капитолия е стилен и комфортен офис стол. Изработен е от ефектна комбинация от еко кожа и хром. Посе..
309лв.

Налични опции

Промо
-18%
Посетителски стол РениСтол Рени е елегантен здрав стол, изработен от плътна висококачествена дамаска. Седалката и облегалката са меки и широки, а крак..
69лв. 85лв.
 Президентски офис стол 6078Президентски стол Милица се отличава с класическа изчистена визия в съчетание с нотки от съвременния интериорен дизай..
229лв.

Налични опции

Промо
-9%
 Президентски офис стол СтелаПрезидентски офис стол Стела е комфортен директорски стол, изработен от еко кожа, с удобна висока облегалка и стабил..
249лв. 276лв.

Налични опции

Промо
-7%
Работен офис стол КарменКармен е удобен работен офис стол с регулируем люлеещ механизъм и вграден газов амортисьор за коригиране на височината. Негови..
199лв. 214лв.
Промоция