You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Офис столове
Промо
-20%
 Геймърски стол Стивън 1Геймърският стол Cтивън 1 е за тези, които обичат да се открояват и често намират стандартното за скучно. Той е не само и..
219лв. 276лв.
Офис стол КатяОфис стол Катя е удобен работен стол, с ергономична седалка и облегалка, изработен от плътна дамаска, с полипропиленова база и подлакътн..
149лв.

Налични опции

Промо
-15%
129лв. 153лв.
Офис стол МоникаОфис стол Моника се отличава с класически дизайн, комфорт, практичност, функционалност и стабилност Облицован е с висококачествена дам..
129лв. 153лв.

Налични опции

Промо
-11%
Посетителски стол АлексПосетителски стол Алекс е елегантен здрав стол, изработен от качествена еко кожа. Седалката и облегалката са меки и широки, а к..
59лв. 67лв.

Налични опции

Промо
-18%
Посетителски стол РениСтол Рени е елегантен здрав стол, изработен от плътна висококачествена дамаска. Седалката и облегалката са меки и широки, а крак..
49лв. 60лв.

Налични опции

Промо
-35%
Посетителски стол СисиПосетителски стол Сиси е стабилен и представителен стол от мека еко кожа и хромирана основа.Посетителски стол Сиси е изработен о..
229лв. 353лв.
 Президентски офис стол 6078Президентски стол Милица се отличава с класическа изчистена визия в съчетание с нотки от съвременния интериорен дизай..
219лв.

Налични опции

Промо
-13%
 Президентски офис стол СтелаПрезидентски офис стол Стела е комфортен директорски стол, изработен от еко кожа, с удобна висока облегалка и стабил..
239лв. 276лв.
Промо
-35%
 Президентски офис стол СтивънПрезидентски офис стол Cтивън е модерен и иновативен модел офис мебел. Съчетава авангарден дизайн с качествена еко ..
249лв. 384лв.
Промоция