You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Трапезни Маси

Трапезни Маси

Решихме да представим най-доброто обслужване и качество за вас с уникален и елегантен стил...

Промо
-20%
 Комплект маса + 6 стола Червени цветяАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ..
319лв. 400лв.
Промо
-10%
Tрапезна маса АндиЩе се влюбите в атрактивната визия на този модел, произвежда с плот от закалено стъкло и основа от метал. Конструкцията е здрав..
174лв. 194лв.
Tрапезна маса ДариДари е трапезна маса с голям правоъгълен плот и механизъм за разтягане. Нейният елегантен дизайн ще внесе стил и усещане за лукс във..
1,119лв.
Промо
-25%
Tрапезна маса ДиксънКомбинация от лукс и комфорт - това е разтегателна трапезна маса ДиксънМатериал:МДФ и металцвят:натурален/черно..
604лв. 810лв.
Промо
-15%
Tрапезна маса ДоналдМодерен дизайн в класическо бяло и черно - това е трапезна маса Доналд.Материал:МДФ/Стъклоцвят:бял/черен..
693лв. 816лв.
Tрапезна маса КапризКомбинация от лукс и комфорт - това е разтегателна трапезна маса КапризМатериал:МДФ и металцвят:дъб/черно..
859лв.
Tрапезна маса ЛинаРазтегателната трапезна маса Лина впечатлява с комбинация от стабилност и стилна визия. Тя е изработена от висококачествен МДФ ..
1,099лв.
Промо
-30%
Tрапезна маса МаксимилианаРазтегателна Tрапезна маса Максимилиана е перфектното решение за дома ви.Изчистен и модерен дизайн.Лесна за почистване...
577лв. 825лв.
Tрапезна маса МериМери е масивна и луксозна трапезна маса, изработена от МДФ материал, закалено стъкло и основа от неръждаема стомана. Моделът пр..
779лв.
Промоция