You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Трапезни Маси

Трапезни Маси

Решихме да представим най-доброто обслужване и качество за вас с уникален и елегантен стил...

Промо
-30%
 Комплект маса + 6 стола Червени цветяАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ..
280лв. 400лв.
Промо
-30%
Tрапезен комплект маса + 6 стола ЕлвираМебелите от този вид се отличават с елегантен дизайн и са в модерна цветова гама.Възползвайте се от тази фантас..
650лв. 929лв.
Tрапезна маса АндиЩе се влюбите в атрактивната визия на този модел, произвежда с плот от закалено стъкло и основа от метал. Конструкцията е здрав..
184лв.
Tрапезна маса Сандор 2Разтегателна трапезна маса Сандор 2 е перфектното решение за дома ви.Изчистен и модерен дизайн. Изработена от МДФ ламинат и хром..
1,049лв.
Баварски комплект Комплект маса + 2бр. пейки.Цветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Вси..
299лв.
Комплект маса + 6 стола ГолдиАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвето..
280лв.
Промо
-30%
Комплект маса + 6 стола ИлюзияАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвет..
280лв. 400лв.
Промо
-12%
Комплект маса Феликс + 3 стола К233При разопаковане не се препоръчва използването на остри или режещи предмети,поради вероятността да се повреди проду..
287лв. 329лв.

Налични опции

Промо
-30%
Маса Вега с повдигащ механизъмХолна маса Вега е с изцяло ръчна изработка. Изработена е от масив и плот от МДФ с естествен дъбов фурнир. Освен, че..
439лв. 629лв.
Промоция