You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Трапезни Маси

Трапезни Маси

Решихме да представим най-доброто обслужване и качество за вас с уникален и елегантен стил...

Промо
-30%
 Комплект маса + 6 стола Червени цветяАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ..
280лв. 400лв.
Промо
-30%
Tрапезен комплект маса + 6 стола ЕлвираМебелите от този вид се отличават с елегантен дизайн и са в модерна цветова гама.Възползвайте се от тази фантас..
650лв. 929лв.
Tрапезна маса АндиЩе се влюбите в атрактивната визия на този модел, произвежда с плот от закалено стъкло и основа от метал. Конструкцията е здрав..
184лв.
Tрапезна маса ДариДари е трапезна маса с голям правоъгълен плот и механизъм за разтягане. Нейният елегантен дизайн ще внесе стил и усещане за лукс във..
1,119лв.
Tрапезна маса ЛинаРазтегателната трапезна маса Лина впечатлява с комбинация от стабилност и стилна визия. Тя е изработена от висококачествен МДФ ..
1,099лв.
Tрапезна маса МериМери е масивна и луксозна трапезна маса, изработена от МДФ материал, закалено стъкло и основа от неръждаема стомана. Моделът пр..
779лв.
Tрапезна маса Сандор 2Разтегателна трапезна маса Сандор 2 е перфектното решение за дома ви.Изчистен и модерен дизайн. Изработена от МДФ ламинат и хром..
1,049лв.
Tрапезна маса Сандра - ЛРазтегателна трапезната маса Сандра - Л е стилен модел със съвременен дизайн и практична функция за разтягане. Тя е израб..
779лв.
Промо
-20%
Баварски комплект Комплект маса + 2бр. пейки.Цветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Вси..
339лв. 424лв.
Промоция