You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Холни маси
  Холна маса ТисаХолна маса Тиса е точният модел, за тези които искат малко да разнообразят интериора в хола или дневната. Елегантните метални ел..
179лв.
 Холна маса "Перуджа"Холна маса Перуджа е с класическа правоъгълна форма, универсално решение за Вашия хол или всекидневна. Изработена в комбинац..
239лв.
 Холна маса Д-79Холна маса Д-79 е изработена от хромирана стомана и стъкло. Компактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в ..
89лв.
Комплект диван + холна маса КлеоСтилен и практичен диван с ракла и функция сън.Няма нищо по-хубаво от това да се прибереш от работа и да се метнеш на ..
732лв.
Комплект холов ъгъл + холна маса АваПредлагаме ви холов ъгъл  който ще ви привлече с атрактивен дизайн и функционалност (рзтегателен,функция сън)..
907лв.
Промо
-30%
Маса Вега с повдигащ механизъмХолна маса Вега е с изцяло ръчна изработка. Изработена е от масив и плот от МДФ с естествен дъбов фурнир. Освен, че..
439лв. 629лв.
маса МирелаМасата е произведена от висококачествен буков материал и фурнирован МДФ.Разтегателна ..
219лв.
маса МирелаМасата е произведена от висококачествен буков материал и фурнирован МДФ.Разтегателна..
219лв.
Холна маса D- 186 Малка холна масичка, изработена с два стъклени плота, стоящ върху четири, метални тръбни крака. Моделът се предлага с плотове в ч..
61лв.
Промоция