You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Холни маси
Промо
-20%
  Холна маса ТисаХолна маса Тиса е точният модел, за тези които искат малко да разнообразят интериора в хола или дневната. Елегантните метални ел..
179лв. 224лв.
Промо
-20%
 Холна маса "Перуджа"Холна маса Перуджа е с класическа правоъгълна форма, универсално решение за Вашия хол или всекидневна. Изработена в комбинац..
262лв. 328лв.
 Холна маса Д-79Холна маса Д-79 е изработена от хромирана стомана и стъкло. Компактно и елегантно допълнение за Вашия хол.Продукта се предлага в ..
99лв.

Налични опции

Промо
-30%
Маса Вега с повдигащ механизъмХолна маса Вега е с изцяло ръчна изработка. Изработена е от масив и плот от МДФ с естествен дъбов фурнир. Освен, че..
439лв. 629лв.
Трапезна маса МирелаМасата е произведена от висококачествен буков материал и фурнирован МДФ.Разтегателна..
249лв.
Трапезна маса МирелаМасата е произведена от висококачествен буков материал и фурнирован МДФ.Разтегателна ..
249лв.
Холна маса D- 186 Малка холна масичка, изработена с два стъклени плота, стоящ върху четири, метални тръбни крака. Моделът се предлага с плотове в ч..
69лв.
Промо
-16%
Холна маса EлвираХолна маса Eлвира е подходяща е за обзавеждане на хол или всекидневна. Основата е изработена от МДФ и хромиран метал, в цветове ..
132лв. 159лв.
Холна маса AбиХолна маса Аби е елегантна и красива ниска маса, изработена от закалено стъкло и декорации по краката. Изключително стилна и мобилна хол..
94лв.
Промоция