You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Спални комплекти

Спални комплекти

Мебелна Фабрика "НОВ ДОМ" предлага спални комплекти с удобно и функционално разпределение, състоящи се от всички необходими мебели за обзавеждане на съвременна спалня - легло, спалня, гардероб, нощни шкафчета, скрин, тоалетка, огледало. Възможност за избор и  на отделни елементи от спалните комплекти.

Спален комплект LVСпален комплект LV може да се опише само с една дума - разкош.Тази серия спални се отличава с дръзките си линии и форми и ще допадне..
2,189лв.
Спален комплект Акасия може да се опише само с една дума - разкош. Тази серия спални се отличава с дръзките си линии и форми и ще допадне на всич..
1,999лв.

Налични опции

Промо
-30%
Спален комплект Аладин + повдигащ механизъмСпален комплект Аладин е най-новото бижу в нашата колекция от спални.С разчупена визия, модерни цветове и с..
1,480лв. 2,115лв.
Промо
-22%
Спален комплект Алета 4Към спалният комплект задължително се поръчват:подматрачна рамка с крачета - 189 лв. или кутия с дъно + повдигащ механизъм за е..
2,739лв. 3,539лв.

Налични опции

Спален комплект АлисияАко си  от почитателите на естествената визия и изчистените форми ще се влюбиш в спален комплект Алисия. Светлите нату..
379лв.
Спален комплект Антик Спалнята е с изключително елегантен и луксозен дизайн.Спалня Антик е изработена от висококачествени материали, уникалните д..
1,549лв.
Промо
-19%
Спален комплект АрабелаКъм спалният комплект задължително се поръчват:подматрачна рамка с крачета - 189 лв. или кутия с дъно + повдигащ механизъм за е..
1,919лв. 2,389лв.
Спален комплект Астория Спален комплект Астория може да се опише само с една дума - разкош. Тази серия спални се отличава с дръзките си лини..
1,999лв.

Налични опции

Промо
-35%
Спален комплект Атина 2 + ОСВЕТЛЕНИЕЧетирикрилен гардероб+КОМПЛЕКТ ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ГАРДЕРОБАЛегло с кожа;2бр. нощни шкафчета;Скрин;Огледало;Цветови комб..
739лв. 1,137лв.
Промоция