You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Спални комплекти

Спални комплекти

Мебелна Фабрика "НОВ ДОМ" предлага спални комплекти с удобно и функционално разпределение, състоящи се от всички необходими мебели за обзавеждане на съвременна спалня - легло, спалня, гардероб, нощни шкафчета, скрин, тоалетка, огледало. Възможност за избор и  на отделни елементи от спалните комплекти.

Промо
-15%
Спален комплект АнелияСпален комплект Анелия - уют в бяло за Вашият дом Тя ще задоволи желанията и на най-взискателния клиент. Легло за матр..
1,469лв. 1,737лв.
Спален комплект БрендаСпален комплект Бренда - уют в бяло за Вашият дом Тя ще задоволи желанията и на най-взискателния клиент. Легло за матр..
1,697лв.
Спален комплект НаомиТя ще задоволи желанията и на най-взискателния клиент. Материал:18 мм ПДЧ,телескопични водачи на чекмеджетата Hetich с плавн..
1,665лв.
Промо
-20%
Спален комплект АвангардСпален комплект Авангард - чудесно попълнение за вашата спалняТой ще задоволи желанията и на най-взискателния клиент. Лег..
1,469лв. 1,837лв.

Налични опции

Промо
-20%
Спален комплект ГолдСпален комплект Голд може да се опише само с една дума - разкош.Тази серия спални се отличава с дръзките си линии и форми и ще доп..
2,499лв. 3,124лв.
Спален комплект ДевримЛегло с ефектна висока табла, текстил в син цвят и декоративни камъни;Четирикрилен гардероб с две плъзгащи врати декорирани с те..
2,189лв.
Промо
-20%
Спален комплект Делукс Спален комплект Делукс може да се опише само с една дума - разкош.Тази серия спални се отличава с дръзките си линии и форм..
3,429лв. 4,289лв.

Налични опции

Промо
-33%
Спален комплект ИНДЖИ Представяме ви един изключително атрактивен спален комплект който ще ви впечатли с изискан дизайн и ще придаде индивидулен ..
2,899лв. 4,392лв.
Промо
-16%
Спален комплект Класик Спален комплект Класик може да се опише само с една дума - разкош.Тази серия спални се отличава с дръзките си линии и форм..
2,699лв. 3,249лв.
Промоция