You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Комплекти маси и столове
Промо
-30%
 Комплект маса + 6 стола Червени цветяАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ..
280лв. 400лв.
Промо
-30%
Tрапезен комплект маса + 6 стола ЕлвираМебелите от този вид се отличават с елегантен дизайн и са в модерна цветова гама.Възползвайте се от тази фантас..
650лв. 929лв.
Баварски комплект Комплект маса + 2бр. пейки.Цветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Вси..
339лв.
Комплект маса + 6 стола ГолдиАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвето..
280лв.
Промо
-30%
Kомплект маса + 6 стола Златни рози Ако се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ср..
280лв. 400лв.
Промо
-30%
Комплект маса + 6 стола ИлюзияАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвет..
280лв. 400лв.
Промо
-30%
Трапезен комплект ГаретТрапезен комплект Гарет е перфектно решение за обзавеждане на Вашата кухня или трапезария. Той включва класическа правоъгъ..
464лв. 663лв.
Трапезен комплект Маса + 4 стола Компакт Трапезен комплект Компакт включва маса + 4 стола .  Конструкцията и краката на масата , и столовете са..
579лв.
Промо
-29%
Трапезен комплект Маса + 4 стола Промо Продуктът се предлага във фирмените магазини на Мебелна фабрика "НОВ ДОМ" Ямбол и на сайта www.mebelinovdo..
259лв. 369лв.
Промоция