You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Комплекти маси и столове
 Комплект маса + 6 стола Червени цветяАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ..
280лв.
Tрапезен комплект маса + 6 стола ЕлвираМебелите от този вид се отличават с елегантен дизайн и са в модерна цветова гама.Възползвайте се от тази фантас..
650лв.
Баварски комплект Комплект маса + 2бр. пейки.Цветови комбинации: Запитване!Мебелите се предлагат на изплащане.Доставка до всяка точка на България.Вси..
299лв.
Комплект маса + 6 стола ГолдиАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвето..
280лв.
Kомплект маса + 6 стола Златни рози Ако се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната ср..
280лв.
Комплект маса + 6 стола ИлюзияАко се интересувате както от украсата така и от комфорта този кухненски комплект е точно за вас!Уникалната среща на цвет..
280лв.
Промо
-12%
Комплект маса Феликс + 3 стола К233При разопаковане не се препоръчва използването на остри или режещи предмети,поради вероятността да се повреди проду..
287лв. 329лв.
Трапезен комплект ГаретТрапезен комплект Гарет е перфектно решение за обзавеждане на Вашата кухня или трапезария. Той включва класическа правоъгъ..
464лв.
Трапезен комплект Маса + 4 стола Компакт Трапезен комплект Компакт включва маса + 4 стола .  Конструкцията и краката на масата , и столовете са..
549лв.
Промоция